Prof. dr. David Pinto, expert Interculturele Communicatie en directeur van het ICI is een Marokkaanse Jood die via Israël in NL is terechtgekomen. Pinto is Verlichtingsfundamentalist. Frits Bolkestein over Pinto: “In juni 1988 heeft hij voor het eerst nationale bekendheid gekregen door te spreken over het “doodknuffelen” van allochtonen”.

Prof. dr. Paul Cliteur is filosoof en jurist. Hij is (samen met Dirk Verhofstadt) de auteur van In Naam van God (2018), (samen met Tom Herrenberg) van The Fall and Rise of Blasphemy Law (2016) en van Bardot, Fallaci, Houellebecq en Wilders (2016). Hij maakt interviews voor Café Weltschmerz.

Dr. Floris van den Berg is filosoof en dus feminist. Hij is auteur van Beter weten. Filosofie van het ecohumanisme (2015) en De vrolijke feminist. Een ecofeministische filosofie (2016). Van den Berg streeft naar de ver-wezen-lijking van de idealen van de radicale Verlichting.

Dr. Sid Lukkassen is historicus en gepromoveerd in de filosofie met een specialisatie in media-analyse, humanisme, geopolitiek en culture wars. Hij doceerde filosofie van de managementwetenschappen en filosofie van de geschiedenis aan de Radboud Universiteit. Werkt nu als onafhankelijk onderzoeker, publicist en schrijver. Auteur van Avondland en Identiteit (2015), De Democratie en haar Media (2017) en Levenslust en Doodsdrift (2017).

Ton Nijhof is bedrijfskundig ingenieur, wars van fratsen en denkt vrijwel uitsluitend in termen van humor en eenvoud. Auteur van talloze bijdragen aan de v.m. ‘Sta Vast’ website van het Oud Strijders Legioen en werkt momenteel met dr. Sid Lukkassen aan het boek De Afrekening waarin modern politiek handelen langs de lat van de Neurenberger processen wordt gelegd.

Dr. Dirk van der Blom is jurist en docent onderzoeker. Hij is auteur van De verhouding van staat en religie in een veranderende Nederlandse samenleving (2017). Zijn zorg gaat uit naar het behoud van de liberale democratie en de vrijheid van meningsuiting die steeds vaker wordt gebreideld.

Mr. Ir. Jan Storm studeerde in Wageningen en Leiden. Hij schreef Welke Democratie? (2016) en nodigt de inwoners van Nederland uit om te emanciperen.

Coen de Jong studeerde Moderne Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en Politicologie aan de Universiteit Leiden. Artikelen van hem verschenen in de Volkskrant en op ThePostOnline. Tevens maakt hij interviews voor Café Weltschmerz over onderwerpen als media & communicatie, politieke ideologie en internationale politiek.